Menu
Your Cart

Mușețel albastru marocan / blue tansy-5 ml

 Pentru a beneficia de reducere, poți să te înrolezi pe formularul de la pagina de înrolare, parcurgand pas cu pas etapele descrise acolo. Produsele comandate vor ajunge la dvs.  în 3 zile lucrătoare.  Acceseaza pagina cu ghidul de inscriere pas cu pas      

Mușețel albastru marocan / blue tansy-5 ml
Mușețel albastru marocan / blue tansy-5 ml
Mușețel albastru marocan / blue tansy-5 ml
Mușețel albastru marocan / blue tansy-5 ml
Mușețel albastru marocan / blue tansy-5 ml
138,00€
  • Stock: In Stock
  • Nr. Articol: 60204445
  • Continut (ml):: 15
  • PV:: 107
  • Pret cu amanuntul(€):: 138,00
  • Pret de membru(€):: 103,50

Beneficii primare

Contribuie la reducerea aspectului de pete.

Oferă o senzație calmantă când este aplicat pe piele.

Descriere aromatică

Fructat, fin, balsamic

Metodă de extragere

Distilare cu abur

Partea plantei

Floare/Frunză/Tulpină

Constituenți principali

Sabinenă, camazulenă

Descriere

Mușețelul albastru marocan, sau mai simplu, mușețelul marocan, este o plantă mediteraneană anuală cu flori galbene, care crește în nordul Marocului. Camazulena, o componentă chimică a mușețelului albastru marocan, îi conferă culoarea indigo caracteristică și este cunoscută pentru beneficiile sale de calmare a tenului. În același timp, componenta chimică principală, sabinena, contribuie la reducerea aspectului de pete. Este perfect pentru masarea pe piele în combinație cu ulei de cocos fracționat sau loțiune de corp, după o zi lungă de muncă sau activitate fizică intensă, pentru a sprijini procesul natural de recuperare al organismului.

Proprietati

Antibacterian, antimicrobian, antifungic, antihistaminic, antiviral

Utilizări

Adaugă o picătură la crema hidratantă sau loțiunea preferată de curățare a feței și aplică local pentru a reduce aspectul de pete și a calma iritațiile pielii.

Adaugă 1 sau 2 picături la loțiunea de corp, pentru un masaj reconfortant după o zi stresantă sau un antrenament intens.

Mod de utilizare

Difuzare: Pune trei-patru picături în difuzorul ales.

Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Indicatii de utilizare

Aplicarea topica: ingrijirea pielii, antiinflamator, antialergic, analgezice, antibacterian, antiviral, antifungic, febrifug, expectorant, vindecarea ranilor, artrita, afectiuni cronice ale pielii.

 Inhalare: anxietate, stres, depresie usoara

Precauții

Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. Poate păta suprafețele, țesăturile și pielea.

Beneficiile uleiului esential de Blue Tansy pentru sanatate

  • Proprietatile antibacteriene il fac ideal pentru tratarea unei serii de afectiuni si rani. Daca aveti o rana minora, taietura, arsura sau o muscatura de insecte de orice fel, aplicarea dilutiei de Blue Tansy in zona afectata a pielii va ajuta atat la ameliorarea durerii, cat si, mai important, la prevenirea raspandirii de bacterii. Acest lucru inseamna ca sansele de a dezvolta orice infectie secundara sunt mult reduse.
  • Antifungic[*]. Poate ajuta la tratarea tipurilor de ciuperci care duc la infectii ale pielii, unghiilor sau scalpului.
  • Antiinflamator
  • Antihistaminic. Blue Tansy reduce de fapt raspunsul natural al histaminei la un alergen, ceea ce inseamna ca poate ajuta la ameliorarea multe simptome, cum ar fi stranutul, eruptiile cutanate si ochii iritati.
  • Antiviral
  • Suport digestiv. Sanatatea digestiva este extrem de importanta pentru sanatatea noastra generala. Este important sa putem digera si absorbi substantele nutritive din dieta noastra cat mai eficient posibil si uleiul esential Blue Tansy este unul dintre multe uleiuri esentiale care fac sistemul digestiv deplin functional. Stimuleaza digestia, elimina gazele, indicat pentru indigestie, constipatie si crampe.
  • Amelioreaza durerile musculare si artrita. Este o optiune excelenta pentru persoanele care sufera de inflamatie cronica a articulatiilor ca urmare a reumatismului sau a artritei. Este unul dintre uleiurile care pot fi utilizate pentru a atenua durerea provocata de guta.
  • Este utilizat frecvent si foarte eficient pentru combaterea durerilor de cap indiferent daca sunt cauzate de tensiune sau congestia sinusurilor. Aplicati pe tample sau inhalati si veti constata o ameliorare rapida
  • Imbunatateste repiratia. Excelent suport natural pentru sistemul respirator. Are calitati expectorante, ceea ce inseamna ca poate fi inhalat sa elibereze mucus si flegma din sinusuri si plamani. Capacitatea antivirala si antiinflamatorie ajuta la uciderea bacteriilor. Poate fi de asemenea folosit pentru a va ajuta sa aveti un somn linistit, fara tuse si congestie care ar fi putut sa va tina treaz noaptea. Pentru a va ajuta sa respirati mai usor, puteti sa difuzati uleiul sau sa il inhalati direct. O optiune excelenta este sa o combinati cu cateva picaturi de ulei de eucalipt sau menta si sa faceti o inhalare cu aburi.
  • Stimuleaza sistemul endocrin
  • Reduce venele varicoase
  • Calmeaza arsurile solare
  • Calmeaza iritarea pielii cauzate de tratamentele cu radiatii.
  • Probleme emotionale precum anxietate, stres si chiar si cazuri de depresie usoara. Aroma incantatoare si calda, va poate linisti mintea intr-o clipa. Incearca combinarea uleiului tau Blue Tansy cu uleiul de lavanda si ulei fractionat de nuca de cocos, pentru un masaj linistitor dupa o zi lunga de munca sau exercitii fizice intense
  • Atunci cand este inhalat sau difuzat, are un efect minunat asupra mintii Indiferent daca ati incercat numeroase tratamente medicale sau ati suferit in tacere, incercati sa dati o sansa uleiului Blue Tansy. Ai putin de pierdut si ai putea vedea efecte minunate pentru mintea ta.
  • Calmeaza comportamentul impulsiv
  • Poate fi aplicat local, atata timp cat este folosit diluat. Este eficient pentru hidratarea pielii, dar poate, de asemenea, ajuta la tratarea unei varietati de afectiuni ale pielii datorita actiunii sale antibacteriene, anti-fungice si antiinflamatorii. Este folosit la tratarea acneei, dermatitei si psoriazisului, precum si pentru a ajuta la calmarea pielii uscate, mancarime sau inflamatii.

Sinergii(combinatii cu alte uleiuri)

Geranium, Lavanda, Clary Sage, Ylang-ylang, Peppermint si Petitgrain

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Regula de baza in cazul uleiurilor esentiale dōTERRA este: Mai putin inseamna mai mult!

Aceste uleiuri sunt 100% pure, foarte concentrate si nu aveti nevoie de o cantitate foarte mare, pentru a obtine efectul scontat.

Fiecare ulei esential/amestec de uleiuri esentiale se poate folosi in trei moduri: aromatic, topic si intern.

Aromatic:

prin inhalare (Puneti o picatura pe palma, frecati palmele si inhalati! Atentie! Nu puneti in apa de peste 60 de grade, pentru ca isi va pierde proprietatile terapeutice!), prin vaporizare (O metoda mai putin eficienta este sa puneti cateva picaturi de ulei esential si acesta se va evapora in incapare. O metoda eficienta este sa va achizitionati un vaporizator care sa pulverizeze particulele de ulei esential in aerul incaperii.)

Topic (aplicat pe piele):

- pe talpi (Daca nu sunteti sigura cum sa aplicati un ulei, puteti sa-l frecati pe talpile picioarelor pentru un efect deplin. Asta ar fi modalitatea cea mai buna de aplicare la copii, pentru ca este putin probabil sa ajunga in ochii lor.)

- direct pe zona afectata.

Atentie! Unele persoane, mai ales copii au pielea mai sensibila, de aceea lor nu le este recomandata folosirea uleiurilor esentiale fara diluare. Firma Doterra a elaborat protocoale de utilizare a diferitelor uleiuri cu semne specifice pentru fiecare tip de utilizare, adica: nediluat, diluat pe piele sensibila, intotdeauana diluat. Descarcati tabelul (Utilizare uleiuri)!

Atentie! Evitati contactul cu ochii, urechile si alte parti sensibile ale corpului. Nu folositi niciodata direct in ochi,nas si urechi si in alte parti sensibile ale corpului(daca se intampla sa ajunga acolo nu indepartati cu apa,ci stergeti cu ulei puratator:cocos/masline etc.)folositi numai foarte diluat.

Diluarea nu stopeaza sau diminua proprietatile terapeutice ale uleiului esential. Diluarea inseamna doar ca faceti uleiul esential sa fie mai prietenos cu pielea sensibila. Cand diluati* uleiurile esentiale, folositi ulei de nuca de cocos pentru una sau doua picaturi de ulei esential. Nu este necesara diluarea uleiurilor esentiale, dar unele, care sunt deosebit de reci (menta, perisor) sau calde (oregano, scortisoara, cuisoara, scortisoara chinezeasca), pot fi iritante fara diluare pe o piele sensibila, in special pentru copii. Daca utilizati un ulei fara diluare si apar iritatii sau senzatii neplacute, se aplica o cantitate mica de ulei de nuca de cocos (diluare) pentru a calma iritatia. De asemenea, daca utilizati uleiurile pe o rana deschisa, diluarea cu ulei de nuca de cocos este intotdeauna o idee buna.

* Pentru a dilua puteti folosi uleiuri presate la rece: ulei de masline, ulei de seminte de struguri, ulei de floarea soarelui bio, ulei de migdale, etc.

In apa de baie:

uleiurile pot fi puse direct in apa de baie si amestecate cu mana, dar puteti folosi si saruri de baie, miere sau lapte in care uleiurile esentiale se omogenizeaza foarte bine.

Atentie! Nici aici nu faceti exces de picaturi!

Intern:

se folosesc pentru uz intern NUMAI uleiurile recomandate de Doterra ca ingerabile  si niciodata la copiii sub 6 ani. Puteti pune 1-2 picaturi de ulei intr-un pahar cu apa, amestecati si beti, intr-o ceasca de ceai sau suc, amestecati si beti. Atentie la uleiul de Oregano! Acesta se poate lua intern numai in capsule, deoarece Arde! O alta modalitate este sa puneti 1-2 picaturi direct sub limba sau pe limba si sa inghititi. Un alt mediu de omogenizare excelent al uleiurilor esentiale este mierea. Puneti 1-2 picaturi pe o lingurita de miere si inghititi sau amestecati in ceai sau alt lichid. Pentru copii combinatia ideala este mierea si uleiurile esentiale amestecate in lapte.

Puteti combina si amesteca uleiurile cum doriti, si le puteti folosi pe langa orice terapie cu medicamente.

Pentru o problema minora sunt suficiente 2 sau 3 aplicatii** pe zi. Pentru probleme mai grave (cum ar fi virusul sincital respirator) se poate aplica la fiecare ora sau jumatate ora.

** O aplicatie este de obicei intre 2 si 4 picaturi de ulei

Frumusetea lumii uleiurior esentiale este accentuata de eficacitatea terapeutica a acestora, cercetarea stiintifica dovedind in mod constant cat de sanatoase sunt acestea pentru celulele noastre. Ele regenereaza si asista corpul la nivel celular. Daca nu suntem siguri ce ulei sa folosim sau dorim sa tratam mai multe afectiuni concomitent, putem utiliza mai multe uleiuri deodata, acestea nu interfereaza unul cu celalalt (si, de obicei, nici cu medicatia alopata), iar corpul nostru va avea numai de castigat.Daca sunteti insarcinata sau alaptati, folositi uleiuri esentiale doar la recomandarea medicului!

Idei de utilizare ale uleiurilor esentiale?

@Vaporizare pentru a imbunatati starea de spirit

@Vaporizare pentru dezinfectarea aerului

@Masaj

@Aplicare pe rani si muscaturi pentru a le dezinfecta si a le calma

@Pentru dezinfectarea si calmarea diferitelor boli si probleme ale pielii

@In proceduri cosmetice

@In scopuri de wellness si detoxifiere

@Pentru uz intern ca supliment alimentar

@Pentru uz intern ca antioxidant

@Pentru uz intern ca antiinflamator

 DOTERRA pune mare accent pe calitatea produselor sale.

In acest scop si-a creat propriul standard de calitate, denumit prescurtat CPTG (Certified Pure Terapeutic Grade), adica Certificat de Ulei Esential Pur de Calitate Terapeutica.

Plantele din care se extrag uleiurile esentiale DOTERRA sunt crescute intotdeauna in habitatul lor natural, in conditii optime de sol, aer si apa care sa faciliteze existenta in plante a substantelor active care confera calitatea terapeutica a acestora.

Apoi acestea sunt culese cu grija, tocmai la momentul potrivit de cultivatori indigeni experimentati, care apoi extrag uleiurile esentiale din plante prin metode atent monitorizate cu aparatul de presare sau distilare pusa la dispozitie de catre Doterra si intotdeauna in prezenta unui specialist.

Uleiul esential din plante care ajunge la punctul de imbuteliere a firmei este supus unei testari riguroase si ample al carui scop este sa se asigure ca fiecare picatura de ulei esential ambalat de Doterra sa fie libera de pesticide si alte impuritati si sa aibe calitatea terapeutica dorita.