Menu
Your Cart

Arborvitae Arborele Thuja plicata

 Pentru a beneficia de reducere, poți să te înrolezi pe formularul de la pagina de înrolare, parcurgand pas cu pas etapele descrise acolo. Produsele comandate vor ajunge la dvs.  în 3 zile lucrătoare.  Acceseaza pagina cu ghidul de inscriere pas cu pas      

Arborvitae Arborele  Thuja plicata
Arborvitae Arborele  Thuja plicata
Arborvitae Arborele  Thuja plicata
Arborvitae Arborele  Thuja plicata
Arborvitae Arborele Thuja plicata
34,00€
  • Stock: In Stock
  • Nr. Articol: 60203844
  • Pret cu amanuntul(€):: 34

Opţiuni disponibile

Beneficii primare

-Agent puternic de curăţare şi purificare

-Utilizat local, poate ajuta la obținerea unui ten curat, cu aspect sănătos.

-Repelant natural impotriva insectelor și conservant pentru lemn .

-Protejează împotriva polarii mediului și alergiilor de sezon.

Descriere aromatică

Lemnoasă, caldă, de pământ

Metodă de extragere

Distilare cu abur

Partea plantei

Lemn

Constituenți principali

50-70% Thujat de metil.

Sisteme corporale pe care actioneaza:

imunitate, piele

Proprietati

Antibacterian, antioxidant, antimicrobian

Descrierea produsului Arborele Thuja plicata

Cunoscut sub denumirea de „arborele vieții”, coniferul Arborvitae are dimensiuni maiestuoase și oferă numeroase beneficii unice. Uleiul nostru esențial de arborvitae este obținut din măduva arborelui Thuja plicata, denumit și cedru roșu vestic, fiind originar din America de Nord (în principal din Canada și nord-vestul Statelor Unite). Această sursă unică de ulei esențial de arborvitae are un profil chimic deosebit și o concentrație unică de thujat de metil. Obținerea uleiului se bazează pe mijloace inovatoare responsabile față de mediu, prin distilarea materialului lemnos rezidual în așa fel încât să se evite tăierea inutilă a arborilor în scopul producției. Fiind originar din Canada, toate elementele coniferului arborvitae au fost utilizate pe scară largă de către nativii americani în scopuri terapeutice și la construirea de ambarcațiuni, stâlpi pentru totemuri, coșuri și îmbrăcăminte.

A fost folosit si pentru uleiurile sale extrase din scoarta si lemn pentru a trata dureri de cap, tuse, maini umflate, febra si chiar probleme reumatice. In timpurile moderne, a crescut de asemenea in popularitate ca un ulei esential minunat, cu multe beneficii naturale.

 Aroma sa puternica, proprietatile de conservare si abilitatea de a respinge tot felul de insecte sunt beneficiile sale principale. 

Datorita proprietatilor sale naturale de conservare, compusii chimici din Arborvitae previn putrezirea lemnului, ceea ce il face popular in Industria Prelucrarii Lemnului si pentru protejarea suprafetelor naturale din lemn. 

Utilizări

-Aplicaţi pe încheieturi şi glezne în timpul drumeţiilor.

-Folosește-l în timpul meditației, pentru o senzație de pace și calm.

-Uleiul de Arbovitae are o aromă lemnoasă şi caldă. Puteţi să îl combinaţi cu Cedru şi Tămâie pentru a crea un parfum original.


Instrucțiunile de Utilizare

Aplicarea topica:

intretinerea si reintinerirea pielii, repelant insecte, antiviral, antibacterian,

 Difuzie:

 Inhalare: pentru sentiment de pace, calm, liniste; probleme de control, rigiditate, incredere;pune trei-patru picături în difuzorul ales.

Uz extern:

Pentru masaj, amestecaţi 5 picături cu cca. 10 ml de ulei purtător. Pentru îmbăiere, amestecaţi 5 picături cu cca. 5 ml de ulei purtător. Pentru parfumare, amestecaţi 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător

 Intern:

nu este recomandat pentru uz intern

Precauții

"Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului."


Beneficiile de sanatate ale uleiului esential de arborvitae

Aplicarea topica a produselor de curatare si hidratare a fetei in care a fost adaugat ulei esential de Arborvitae are beneficii uimitoare asupra sanatatii si tonusului pielii, contribuind la reintinerirea si mentinerea pielii sanatoase si stralucitoare. Masati direct pe piele una-doua picaturi sau diluati cu ulei purtator pentru a reduce la minim riscul de iritare a pielii sensibile.

Proprietatile sale naturale de curatare elimina celulele moarte de pe piele, putand chiar diminua aspectul cicatricilor.

Arborvitae a fost folosit de secole de catre amerinidieni pentru a calma si a creste increderea spirituala.

La fel ca toate uleiurile obtinute din arbori,  ajuta sa ramanem puternici, stabili, capabili, inradacinati, independenti.

Poate ajuta persoanele care se confrunta cu probleme de control, rigiditate, incredere, lupta cu realitatea, curaj

Arborvitae sustine si intareste pe cei cu sentimente de nesiguranta, instabilitate, teama, singuratate si agitatie.

Sinergi(combinatii cu alte uleiuri)

-Uleiul esential de Arborvitae este destul de picant. Avand in vedere mirosul puternic, se poate lua in considerare amestecarea cu uleiuri mai neutre (cum ar fi eucalipt) atat pentru a face mirosul putin mai intens si pentru a permite difuzarea uleiului pe o perioada mai lunga de timp fara iritatii 

-Uleiul se combina foarte bine cu uleiuri care au o aroma de pamant, cum ar fi Birch, Cedarwood, Cassia, Frankincense sau Eucalypt.

-Combinarea cu uleiurile care au un miros de condimente, cum ar fi uleiul de scortisoara, va crea o aroma indragita.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Regula de baza in cazul uleiurilor esentiale dōTERRA este: Mai putin inseamna mai mult!

Aceste uleiuri sunt 100% pure, foarte concentrate si nu aveti nevoie de o cantitate foarte mare, pentru a obtine efectul scontat.

Fiecare ulei esential/amestec de uleiuri esentiale se poate folosi in trei moduri: aromatic, topic si intern.

Aromatic:

prin inhalare (Puneti o picatura pe palma, frecati palmele si inhalati! Atentie! Nu puneti in apa de peste 60 de grade, pentru ca isi va pierde proprietatile terapeutice!), prin vaporizare (O metoda mai putin eficienta este sa puneti cateva picaturi de ulei esential si acesta se va evapora in incapare. O metoda eficienta este sa va achizitionati un vaporizator care sa pulverizeze particulele de ulei esential in aerul incaperii.)

Topic (aplicat pe piele):

- pe talpi (Daca nu sunteti sigura cum sa aplicati un ulei, puteti sa-l frecati pe talpile picioarelor pentru un efect deplin. Asta ar fi modalitatea cea mai buna de aplicare la copii, pentru ca este putin probabil sa ajunga in ochii lor.)

- direct pe zona afectata.

Atentie! Unele persoane, mai ales copii au pielea mai sensibila, de aceea lor nu le este recomandata folosirea uleiurilor esentiale fara diluare. Firma Doterra a elaborat protocoale de utilizare a diferitelor uleiuri cu semne specifice pentru fiecare tip de utilizare, adica: nediluat, diluat pe piele sensibila, intotdeauana diluat. Descarcati tabelul (Utilizare uleiuri)!

Atentie! Evitati contactul cu ochii, urechile si alte parti sensibile ale corpului. Nu folositi niciodata direct in ochi,nas si urechi si in alte parti sensibile ale corpului(daca se intampla sa ajunga acolo nu indepartati cu apa,ci stergeti cu ulei puratator:cocos/masline etc.)folositi numai foarte diluat.

Diluarea nu stopeaza sau diminua proprietatile terapeutice ale uleiului esential. Diluarea inseamna doar ca faceti uleiul esential sa fie mai prietenos cu pielea sensibila. Cand diluati* uleiurile esentiale, folositi ulei de nuca de cocos pentru una sau doua picaturi de ulei esential. Nu este necesara diluarea uleiurilor esentiale, dar unele, care sunt deosebit de reci (menta, perisor) sau calde (oregano, scortisoara, cuisoara, scortisoara chinezeasca), pot fi iritante fara diluare pe o piele sensibila, in special pentru copii. Daca utilizati un ulei fara diluare si apar iritatii sau senzatii neplacute, se aplica o cantitate mica de ulei de nuca de cocos (diluare) pentru a calma iritatia. De asemenea, daca utilizati uleiurile pe o rana deschisa, diluarea cu ulei de nuca de cocos este intotdeauna o idee buna.

* Pentru a dilua puteti folosi uleiuri presate la rece: ulei de masline, ulei de seminte de struguri, ulei de floarea soarelui bio, ulei de migdale, etc.

In apa de baie:

uleiurile pot fi puse direct in apa de baie si amestecate cu mana, dar puteti folosi si saruri de baie, miere sau lapte in care uleiurile esentiale se omogenizeaza foarte bine.

Atentie! Nici aici nu faceti exces de picaturi!

Intern:

se folosesc pentru uz intern NUMAI uleiurile recomandate de Doterra ca ingerabile  si niciodata la copiii sub 6 ani. Puteti pune 1-2 picaturi de ulei intr-un pahar cu apa, amestecati si beti, intr-o ceasca de ceai sau suc, amestecati si beti. Atentie la uleiul de Oregano! Acesta se poate lua intern numai in capsule, deoarece Arde! O alta modalitate este sa puneti 1-2 picaturi direct sub limba sau pe limba si sa inghititi. Un alt mediu de omogenizare excelent al uleiurilor esentiale este mierea. Puneti 1-2 picaturi pe o lingurita de miere si inghititi sau amestecati in ceai sau alt lichid. Pentru copii combinatia ideala este mierea si uleiurile esentiale amestecate in lapte.

Puteti combina si amesteca uleiurile cum doriti, si le puteti folosi pe langa orice terapie cu medicamente.

Pentru o problema minora sunt suficiente 2 sau 3 aplicatii** pe zi. Pentru probleme mai grave (cum ar fi virusul sincital respirator) se poate aplica la fiecare ora sau jumatate ora.

** O aplicatie este de obicei intre 2 si 4 picaturi de ulei

Frumusetea lumii uleiurior esentiale este accentuata de eficacitatea terapeutica a acestora, cercetarea stiintifica dovedind in mod constant cat de sanatoase sunt acestea pentru celulele noastre. Ele regenereaza si asista corpul la nivel celular. Daca nu suntem siguri ce ulei sa folosim sau dorim sa tratam mai multe afectiuni concomitent, putem utiliza mai multe uleiuri deodata, acestea nu interfereaza unul cu celalalt (si, de obicei, nici cu medicatia alopata), iar corpul nostru va avea numai de castigat.Daca sunteti insarcinata sau alaptati, folositi uleiuri esentiale doar la recomandarea medicului!

Idei de utilizare ale uleiurilor esentiale?

@Vaporizare pentru a imbunatati starea de spirit

@Vaporizare pentru dezinfectarea aerului

@Masaj

@Aplicare pe rani si muscaturi pentru a le dezinfecta si a le calma

@Pentru dezinfectarea si calmarea diferitelor boli si probleme ale pielii

@In proceduri cosmetice

@In scopuri de wellness si detoxifiere

@Pentru uz intern ca supliment alimentar

@Pentru uz intern ca antioxidant

@Pentru uz intern ca antiinflamator

 DOTERRA pune mare accent pe calitatea produselor sale.

In acest scop si-a creat propriul standard de calitate, denumit prescurtat CPTG (Certified Pure Terapeutic Grade), adica Certificat de Ulei Esential Pur de Calitate Terapeutica.

Plantele din care se extrag uleiurile esentiale DOTERRA sunt crescute intotdeauna in habitatul lor natural, in conditii optime de sol, aer si apa care sa faciliteze existenta in plante a substantelor active care confera calitatea terapeutica a acestora.

Apoi acestea sunt culese cu grija, tocmai la momentul potrivit de cultivatori indigeni experimentati, care apoi extrag uleiurile esentiale din plante prin metode atent monitorizate cu aparatul de presare sau distilare pusa la dispozitie de catre Doterra si intotdeauna in prezenta unui specialist.

Uleiul esential din plante care ajunge la punctul de imbuteliere a firmei este supus unei testari riguroase si ample al carui scop este sa se asigure ca fiecare picatura de ulei esential ambalat de Doterra sa fie libera de pesticide si alte impuritati si sa aibe calitatea terapeutica dorita.