Menu
Your Cart

Produse doTerra pentru ingrijire personala

Produse doTerra pentru ingrijire personala

Fără ingredientele nocive care se găsesc în multe dintre produsele comercializate pe scară largă, dōTERRA își ajută utilizatorii să gestioneze unele probleme frecvente și să aibă o experienţă plăcută de îngrijire personală prin utilizarea uleiurilor esenţiale. Fiecare produs dōTERRA hrănește pielea, facilitând obţinerea rezultatelor dorite de către utilizatori.

Pielea este unul dintre primele lucruri pe care le observi la cineva și, cel mai probabil, este primul lucru pe care îl observi atunci când te vezi, în oglindă, dimineața.

Pielea este cel mai mare organ din corpul nostru, care ne poate face existenţa foarte frumoasă în această călătorie numită VIAŢĂ. Un motiv suficient de puternic pentru care merită să îi acordăm foarte multă atenţie şi să o îngrijim cum se cuvine. Ea are o influență importantă asupra stării noastre de bine, emoțional, fizic, dar și mintal. Pentru că, nu-i așa, o piele curată, frumoasă și luminoasă ne dă o stare de bine, încredere în noi înșine, crescându-ne inclusiv stima de sine și bucuria de a trăi.

Pe de altă parte, pielea este o „carte deschisă” a stării noastre de sănătate. De aceea este important să o urmărim cu atenție și să nu ignorăm semnele pe care ni le transmite. Acesta este motivul pentru care, personal, consider că îngrijirea pielii merge dincolo de răsfăț, iar atunci când, în mod conștient ne privim în oglindă, să ne oprim ca să vedem și să înțelegem ce dorește pielea să ne transmită.

 Cum putem începe să avem o rutină zilnică cu uleiurile esențiale din kitul Home Essentials?

Uleiurile esenţiale din kitul Home Essentials sunt perfecte pentru a începe o călătorie minunată şi parfumată de îngrijire a pielii cu soluţii la fel de naturale ca frumusețea ta. Pentru că sunt potente și eficiente, acestea se pot transforma cu uşurinţă în cele mai importante ingrediente din trusa ta de îngrijire personală.

Uleiurile esenţiale sunt un dar de la natură pentru trup, minte şi suflet, iar pentru piele pot face magie şi ne pot păstra frumusețea pentru timp îndelungat. Opţiunile şi combinaţiile sunt extrem de vaste, la fel ca problemele cărora li se adresează. Ele ne susțin pielea din interior spre exterior, ceea ce le oferă valoarea inestimabilă, esențială în îngrijirea frumuseții.

Beneficiile uleiurilor esențiale pentru piele:

~regenerează pielea afectată de alergii și infecții;

~atenuează cicatricile;

~calmează pielea în caz de prurit, inflamații, urticarie;

~calmează după bărbierit sau epilat;

~regenerează pielea după arsuri solare, arsuri, înțepături de insecte;

~reglează secreția de sebum;

~remediază cu succes acneea, abcesele, erupțiile, herpesul sau negii;

~efect antiseptic;

~efect stimulant și tonic;

~purifică și curată;

~ajută scalpul cu probleme și mătreață;

~efect anti-acneic;

~atenuează vergeturile;

~efect anti-îmbătrânire și anti-oxidare;

~efect revigorant;

~optimizează circulația sângelui;

Cum putem folosi uleiurile esenţiale pentru piele?

~ca ingredient într-o serie de compoziţii cosmetice: creme pentru ten, loţiuni de corp, unt de corp, balsamuri, șampoane;

~combinate cu un ulei vegetal simplu, pentru prepararea uleiului de masaj;

~prepararea de măști naturale foarte eficiente pentru a remedia anumite probleme ale tenului;

~adăugate în apa de baie, diluate în prealabil în puţin lapte sau ulei vegetal sau chiar în gelul de duș;

~prepararea sărurilor de baie cu sare amară (Epsom);

~aplicate local, pe zone restrânse, problematice (coșuri);

~prepararea cremelor pentru bebeluși;

~frecții pentru scalp;

~prepararea parfumurilor;

~prepararea deodorantelor naturale;

~ca ingrediente în unguente anti-micotice.

Kitul Home Essentials în frumusețe

LEVĂNȚICA

Efecte: calmare + regenerare , este potrivită pentru toate tipurile de ten.

Indicații: Levănțica este unul dintre cele mai versatile uleiuri din kitul Home Essentials. Este perfectă pentru orice tip de piele, chiar şi pentru cea sensibilă, fiind un ulei blând. Se poate folosi pentru oricare dintre modalitățile enumerate mai sus.

LĂMÂIA

Efecte: revigorare, este potrivită pentru tenul gras, păr gras, celulită.

Indicații: Cu o aromă revigorantă și veselă, este perfectă pentru tenul cu tendinţe de îngrăşare, pori înfundaţi, comedoane, unghii casante, celulită.

MELALEUCA

Efecte: purifiant și antiseptic, benefică pentru tenul cu probleme.

Indicații: Are virtuții incontestabile și dovedite împotriva infecțiilor bacteriene și fungice, de aceea este ideal pentru tenul acneic, în dermatite, ajutând, în același timp la regenerarea țesuturilor.

MENTA

Efecte: revigorare, este tonic și stimulator, foarte util în înţepături, mâncărimi, arsuri solare.

Indicații: Are un efect tonic asupra întregului organism. Este răcoritor şi calmează mâncărimile şi disconfortul în cazul arsurilor solare.

FRANKINCENSE (TĂMÂIA)

Efecte: cicatrizant și regenerator, folosit în special în cazul tenului matur.

Indicații: Este un ulei prețios pentru ten, cu un efect regenerator şi cicatrizant puternic. Nu trebuie să lipsească din rutina de îngrijire a tenului matur.

Regele uleiurilor esențiale, acesta este potrivit în combinație cu oricare dintre uleiurile esențiale din kitul Home Essentials, potențează efectele acestora, fiind un aliat în problemele oricărui tip de piele.

OREGANO

Efecte: antiseptic, antiinflamator, este folosit în mod special în caz de negi și micoze, este și e excelent în celulită.

Indicații: Un ulei foarte puternic atât la miros, cât şi la efecte, este eficient în infecţii, herpes, negi.

DEEP BLUE

Efecte: antiinflamator, anti-hematom, regenerator, poate fi folosit în vânătăi.

Indicații: În cazuri excepționale, putem folosi acest amestec în îngrijirea pielii atunci când avem de-a face cu lovituri și vânătăi.

Așa cum aminteam la început, pielea reflectă stările noastre emoționale, fiind, de multe ori, o imagine a afecțiunilor și a suferințelor noastre profunde. Stresul și anxietatea, lipsa somnului și a odihnei, lipsa apei, se pot reflecta în numeroase afecțiuni ale pielii: deshidratarea, acneea, ridurile, petele de pigmentare, eczemele sunt doar câteva dintre semnele unui organism stresat. Nivelul de stres poate fi redus prin meditație și rugăciune, respirație profundă, exercițiu fizic, masaj și relaxare, iar dintre uleiurile esențiale din kitul Home Essentials, putem folosi în primul rând Levănțica, apoi Tămâia și Air (Breathe), Lămâia și Menta. Să facem asta inclusiv pentru a avea o piele luminoasă și sănătoasă!

Atât de la îndemână, uleiurile esențiale din acest kit ne invită să avem grijă de noi înșine prin exersarea unei rutine zilnice de înfrumusețare și relaxare.

Nu sunt produse în această categorie.