În zilele noastre, din fericire, avem atâtea soluții naturale, încât ne putem înscrie în categoria oamenilor norocoși. Norocoși și atât?

Nu. Norocoși că informația este din abundență, norocoși că avem mintea deschisă spre soluții naturale, norocoși că am înțeles că sănătatea, ca alegere și responsabilitate, este în mâinile noastre.

Uleiurile esențiale, atât de dragi nouă (pentru că într-o sticluță poți regăsi laolaltă efecte atât de benefice organismului nostru), vin la pachet cu o serie de modalități de utilizare, tehnica AromaTouch fiind una dintre ele.

Efectul terapeutic, puritatea și potența sunt caracteristici care, încorporate în tehnica Aromatouch, pun la bătaie o sinergie fantastică, bine gândită.

Tehnica AromaTouch a fost dezvoltată de către dr. David K. Hill, D.C (medic-șef, director fondator /președinte al comitetului de consilieri științifici), pe baza proprietăților chimice ale fiecărui ulei esențial, explicând astfel știința din spatele a ceea ce face acestei tehnici și de ce este atât de benefică.

Tehnica a luat forma finală în decursul unui an și jumătate. O mulțime de idei și schimbări au făcut-o ceea ce este astăzi! Trebuia să fie suficient de simplă încât oricine să o poată aplica cu ușurință, dar cu impact și efecte terapeutice cât mai puternice.

Uleiurile din kit au fost alese pentru beneficiile fizice, emoționale și datorită efectelor pozitive ale aromelor combinate. Balance, Levănțică, Melaleuca, OnGuard, Aromatouch, Deep Blue, Portocală sălbatică și Mentă. Cele opt uleiuri esențiale, aromele lor, împreună cu atingerea fizică, activează răspunsul profund al sistemului nervos.

DE CE AROMATOUCH? PENTRU CĂ:

FACTORII DE MEDIU – au un impact negativ asupra sănătății generale și a stării de bine, a echilibrului în care corpul nostru funcționează optim. STRESUL – tulburările emoționale, cariera, tensiunile în familie, grijile financiare și altele similare ridică nivelul de stres. Studiile clinice au legat stresul ridicat de numeroase probleme de sănătate.

EXPUNEREA TOXICĂ – expunerea la o gamă largă de surse toxice, produse alimentare contaminate, precum și creșterea nivelului radicalilor liberi și lumina soarelui contribuie la creșterea numărului de dezechilibre ale stării noastre de sănătate.

DEZECHILIBRU AUTONOM – un dezechilibru al sistemului nervos autonom poate avea un impact negativ asupra sănătății în mai multe moduri. Restaurarea homeostaziei organismului poate reduce impactul fiziologic al stresului asupra corpului.

BENEFICIILE TEHNICII AROMATOUCH

SĂNĂTATEA ZILNICĂ – uleiurile specifice, în combinație cu atingerile, aduc beneficii multiple.

ROLUL AROMELOR – multe din plăcerile sau neplăcerile resimțite de noi în ceea ce privește aromele vin, de fapt, din experiențele atașate. Aromele alese duc la îmbunătățirea stării de spirit.

ROLUL ATINGERILOR – atingerea fizică este foarte importantă deoarece are beneficii pozitive și este vorba, de asemenea, despre ideea de conectare cu cealaltă persoană la nivel emoțional (încredere și ajutor).

Fie tânăr sau mai în vârstă, bărbat sau femeie, oricine poate învăța tehnica și o poate utiliza în viețile persoanelor dragi!

Vă las cu câteva mărturii ale celor care au participat la curs și experiențele lor în aplicarea acestei tehnici:

Marturii despre tehnica AROMATOUCH

Experiența mea cu Aromatouch de azi: când mi s-a făcut divinul masaj cu 8 uleiuri am adormit buștean. Am profitat la maxim de moment. Așa cum spunea și Monica, m-am trezit foarte odihnită și plină de energie. Menționez că noaptea dinaintea cursului a fost foarte scurtă pentru mine, am dormit foarte puțin. Așa că, odihnită și “îmbălsămată” am ajuns acasă cu super energie. Mi-aș dori să experimentez cât mai des astfel de momente! I-am aplicat tehnica AromaTouch și fiului meu, care era extrem de vorbăreț și grăbit să vadă nu știu ce emisiune de-a lui. După al treilea ulei nu i-am mai auzit glasul. A mers apoi direct la culcare, fără să mai vadă emisiunea cu pricina. A dormit neîntors. Azi i-am făcut unei prietene care venise la terapie bowen. Era într-un dezechilibru specific vremii de afara. După procedurile de bowen îmi vine geniala idee să îi fac AromaTouch. Nu e cazul să vă mai zic că s-a desfundat de tot, s-a ușurat, nu mai ardea și a plecat cu o stare total schimbată! Mare bincuvântare cu aceste minunate uleiuri! ”

Mariana Păstăeru

“În cadrul cursului de aromaterapie pe care l-am urmat, precum și la tehnica AromaTouch  ni se povestea despre posibila situație în care pacientul, aka recipientul, poate să râdă/plângă în timpul procedurii. Nu am înțeles și nici nu am crezut că e posibil. Săptămâna aceasta mi-a fost dat să văd cum una din mămicile căreia i-am aplicat metoda a plâns. Mi-am dat seama că a fost de bine! A fost un moment de eliberare și de armonie cu sine. AromaTouch e și pentru echilibrare emotională.”

Elena Mișu

“Ieri la cursul Aromatouch din Brasov am fost model. Adică am fost răsfățață. Vă mulțumesc! Am ajuns acasă și R de 10 ani tușea de zor, îi curgea nasul. Minunat, mi-am spus. Și dacă Moni a spus că această tehnică ajută la orice dezechilibru… zic că nu strică încă o mărturie, nu? Așa că, pe la 9 pm am întins masa și am început să-l răsfăț și pe el Am aplicat doar 3 picături din fiecare ulei iar la Portocală și Mentă am mers cu 2+1. Inițial am vrut să trec doar o dată peste fiecare pas, dar l am simțit cum se relaxează și am mers cum scrie la carte. Rezultatul? L-am pus în pat și el a adormit imediat! Și cel mai important e că nu a tușit toată noaptea!!!! Eu m-am trezit de 3 ori să merg la baie și eu nu mă trezesc de obicei noaptea! M-am trezit la 7 și până acum la 12 am mai dormit o tură și încă mi-e somn. Am starea aceea de relaxare de aș sta sub plapumă până mâine dimineață. Cum să nu îți placă AromaTouch și minunatele uleiuri esențiale?”

Tehnica de masaj al mâinilor AromaTouch™

Scopul tehnicii de masaj al mâinilor AromaTouch™

Deși tehnica AromaTouch™ oferă una dintre cele mai eficace modalități de uz extern al uleiurilor esențiale, ea necesită timp și planificare. De aceea, tehnica de masaj al mâinilor AromaTouch™ poate aduce beneficii surprinzătoare, prin simplitatea și efectele sale puternice. Este un mod simplu și rapid de a dărui cuiva experiența uleiurilor esențiale.

Sugestii de uleiuri pentru tehnica de masaj al mâinilor AromaTouch™

Tehnica de masaj al mâinilor AromaTouch™ este simplă și puternică, deoarece pot fi utilizate oricare dintre uleiurile esențiale sau amestecurile de uleiuri esențiale doTERRA. Această tehnică poate fi adaptată la fiecare persoană în parte, alegând uleiul cel mai benefic pentru persoana respectivă.

Cu doar una până la trei picături din uleiul sau amestecul de uleiuri ales, poți ajuta pe cineva să se simtă mai bine, cu ajutorul tehnicii de masaj al mâinilor AromaTouch™.

 „Cel mai uimitor lucru în legătură cu această tehnică este binecuvântarea pe care NOI o primim atunci când facem acest dar altcuiva, fără să așteptăm nimic în schimb. M-am simțit atât de onorată, iubită și acceptată de persoane care nu aveau nimic altceva de oferit decât iubire necondiționată. Este un mod fantastic de a mulțumi pentru ceea ce avem și sper să revin aici cât de curând.” – Traci Gaye Wilkerson Powell, Ohio

 Mișcările din tehnica de masaj al mâinilor AromaTouch™

Tehnica de masaj al mâinilor AromaTouch™ cuprinde cinci mișcări diferite. Aceste cinci mișcări sunt folosite pentru a asigura relaxarea și o mai bună absorbție a uleiului.

Pentru a finaliza întreaga tehnică de masaj al mâinilor, sunt necesare 5-10 minute, adică 2-5 minute pentru fiecare mână. Deși este simplă și rapidă, tehnica de masaj al mâinilor AromaTouch™ poate avea un impact semnificativ, datorită conexiunii umane care se creează.

Faptul de a oferi altora experiențe care implică uleiurile esențiale poate fi un punct de răscruce pentru tine și persoanele cu care vrei să împărtășești uleiurile esențiale. Crește impactul acestui moment, utilizând tehnica de masaj al mâinilor AromaTouch™. Această tehnică îți oferă momentul oportun și ocazia de a face cu adevărat diferența în viața cuiva. Vă încurajăm pe toți să descoperiți tehnica de masaj al mâinilor AromaTouch™ și să o utilizați în beneficiul persoanelor dragi.