Protocol infecțiile tractului urinar adult:

Utilizati Sofgels Onguard(2buc/zi)

și

Sofgels Zendocrine(2buc/zi )

dimineața și prânz în timpul mesei. Aplicati un mix format din 10 picături din fiecare ulei:

Slim and Sassy, Ienupăr,Lemongras, Cimbru, Eucalipt în 20ml ulei vegetal pe abdomenul inferior de 3/4ori pe zi și pe punctele reflexogene corespunzătoare rinichilor de pe tălpi.

Uleiurile din acest roll au puternic efect împotriva infecției urinare:

Cimbru, Lemongras, Eucalipt și diuretic Slim Sassy și Ienupăr

Pentru restabilirea organismului recomand și Protocolul Limfatic sau Digestiv care consta în aplicarea uleiurilor cu efect antibacterian și antiinfectios din Sympfony of the Cells de Boyd K Truman, bazat pe aproximativ 25de ani de studii și practică în utilizarea uleiurilor esențiale, aprobat de Consiliul Național de Certificare pentru Masaj terapeutic SUA.  In plus, avem un medicament care dovedește utilitatea uleiurilor esențiale, eucaliptul în acest caz, în infecții urinare. http://www.capital.fr/entreprises-marches/son-antibiotique-aux-huiles-essentielles-va-terrasser-les-bacteries-ultraresistantes-123297. Uleiurile esențiale, mai precis cel de Eucalipt este in compoziția unui medicament Soclav (ce a obținut premiul pentru Brevetul de invenție) alaturi de un antibiotic pentru ca altfel antibioticul nu era eficient si crease deja rezistenta, in plus nu reușea sa vindece infecția. Cu ajutorul Eucaliptului a avut succes total, medicamentul este deja pe piața marocana si se afla in discuții cu marile companii farmaceutice pentru a ajunge pe plan mondial! Citiți un rezumat al articolului atât de interesant si atât de actual ( martie 2017)

In 2015/2016 cercetătorul si farmacologul Adnane Remmal a început un studiu pe 25 de persoane cu infecții urinare grave ultrarezistente la antibiotice. El a adăugat in capsulele de Augmentin, cel mai utilizat antibiotic in astfel de infecții ulei de Eucalipt. Timp de 6 zile, ei au primit acest tratament iar la finalul acestuia s-au vindecat, erau pacienți care sufereau de infecții grave chiar de 20 de ani. Au repetat pe alti 50 de pacienti si au înregistrat același succes. Au scos un medicament numit Soclav produs de compania farmaceutică Sotherma care este prescris în cazul infecții lor urinare.

Criza antibioticelor data de aceste infecții foarte rezistente si cere o nouă generație de antibiotice, iar uleiurile esențiale sunt promițătoare! Ele au fost integrate in tratamentul tuberculozei, al BTS si al infecțiilor nozocomiale. Cercetătorul a creat de asemenea cu ajutorul uleiurilor esentiale înlocuitoare pentru antibiotice folosite la animale, urmând sa ajungă si in Ocident. Cat despre pătrunderea pe scara mare a medicamentului întărit de uleiurile esențiale, el a fost contactat de marii producători si desi nu au ajuns la o înțelegere, viitorul este clar pt schimbare.

Mierea de eucalipt are proprietăți antimicrobiene, antiinflamatoare, datorita Eucalipt.