Marturie:

Urmatoarea   experiența a lui Will Michael este cu adevărat extraordinara ,el fiind diagnosticat cu o tumoare pe creier si care a folosit  uleiurile esențiale DoTerra

IN SFÂRȘIT!

Pentru prima data din 2016, am scapat 100% de medicamente!

Coșmarul meu cu medicamentele luate cu prescripție medicala a început în 2016 când am fost diagnosticat cu o tumoare pe creier, care a fost urmat de o operație de coșmar din cauza căreia eu nu nu am putut sa îmi deschid ochii timp de opt zile.

Ceea ce a început cu pastile pentru convulsii s-a transformat, intr- un an și jumătate, într-o rutina zilnica care se învârtea în jurul pastilelor, care anume și la ce ora trebuia luata.

Medicamentele mele de dimineață erau Advil de 800 mg, pastile de convulsii de 600 mg, urmate la prânz de Xanax, încă 800 mg de Advil și Oxycontin.

Medicamentele de seară constau în încă o doza de Xanax și una de Advil, și înainte de somn, antidepresive pentru neuropatie și insomnie, încă 600 mg pilule pentru convulsii și un Ambien ca să ma trimita in stare de Inconștiență. Am luat acest cocktail medicamentos aproape un an de zile. M-am simțit mai prins ca niciodată într-un cerc vicios- dar ajutorul era pe cale sa apara.

Una dintre cele mai bune prietene ale mele, Kimmi Jeffers, mi-a trimis pachete pline cu uleiuri esențiale timp de câteva luni. Ea a studiat aceste plante cu religiozitate, a folosit uleiurile esențiale timp de mai mulți ani, și mi-a scris exact cum sa le folosesc. Nici măcar nu mi-a trecut prin cap sa le folosesc, ba din contra, am devenit furios și gândeam în felul următor: "... dacă numele tău nu este însoțit și de Dr., nu îmi spune tu mie cum sa am grija de mine!" Credeam ca sunt un fel de gluma /șarlatanie noua si uleiurile stăteau într-un colt al living ului, creșteau la număr și strângeau praf.

Kimmi îmi scria sa vadă dacă folosesc uleiurile dar eu nu ii mai răspundeam la mesaje. Am îndepărtat unul dintre cei mai apropiați companioni și am refuzat corpului meu medicamentul real de care avea nevoie, optând în schimb pentru rutina mea de pilule sintetice, nopți nedormite, anxietate, depresie, stres post-traumatic și durere cronica. Trăiam în întuneric - un iad farmaceutic, 24 de ore, în fiecare zi - dar lucrurile erau pe cale sa se schimbe.

Într-o noapte am mers în living pe la ora 3 noaptea, fără a putea sa dorm, ca de obicei, și ma holbam la unul dintre uleiurile pe care le aveam : Lavanda, "uleiul păcii". Nu știam nimic despre el dar îl priveam disperat.

Fir-ar, ma gândeam în timp ce am luat uleiul. Mi-am pus pe zonele de puls asa cum ea mi-a scris și l-am mirosit. Un mic miracol s-a întâmplat : respirația mea s-a încetinit. Pulsul a scăzut. Ce s-a întâmplat în continuare a schimbat definitiv modul în care privesc medicina holistica. Am închis ochii și i-am deschis NOUĂ ore mai târziu, după prima mea noapte dormita în întregime în decursul unui an, privind sticla care era ÎNCĂ ținută strâns în mâinile mele la nas, ca un copil mic care își tine mama strâns de deget. Nicio pastilă alopata nu a făcut pentru mine ce a făcut aceasta planta de la prima încercare. Pentru prima data de când am auzit cuvântul "benign", am simțit speranță.

După acea noapte au urmat 6 luni de proces sistematic de înlăturare pana la ultimul medicament de care corpul meu a fost dependent, cu atenție, înlocuindu-le cu uleiurile esențiale din plante DoTerra.

Prioritare au fost insomnia și atacurile de panica nocturne. Ambien a devenit Rozmarin, Busuioc și Cuișoare (Clove) aplicate și absorbite prin porii de deasupra glandelor suprarenale cu ajutorul prosoapelor fierbinți, în timp ce foloseam respirația triunghiulara cu Lavanda. Acest proces ar fi trebuit sa îmi ușureze "lupta sau zborul", dar m-a binecuvântat imediat cu 6 ore de somn pe noapte, apoi câte 8 ore de 3-4 ori pe săptămână și în final în fiecare noapte.

Odată rezolvata problema somnului, mi-am folosit noua energie sa studiez uleiurile esențiale timp de câteva ore pe zi, învățând care plante ar putea susține aceasta detoxifiere monstruoasa. Am citit și am vizionat filmulețe ca și cum viata mea depindea de asta. Și poate ca asa a și fost.

Am eliminat medicamentele alopate una câte una, cu blândețe, cu cea mai mare onoare și respect fata de corpul meu ce a suferit o trauma. Advil a devenit Tămâie sublingual, un ulei cunoscut pentru proprietățile anti-inflamatorii.

După un maraton  continuu de 4 luni, pastilele de convulsii au devenit Menta + Copaiba intern și topic - menta e cunoscuta pentru proprietăți anti-spasmodice, iar Copaiba activează porțiunea CB2 a sistemului endocanabinoid care sprijină funcția sistemului nervos, printre multe altele.

Și lista continua. Xanax a devenit Vetiver și Lavanda in sare Epson in apa din cada. Migrenele au fost ușurate de Menta pe cerul gurii și pe tâmple.

Nu in ultimul rand, opiaceele au devenit meditații zilnice cu plante. În cazul lor, vinovate poate de cea mai mare epidemie în SUA, nu prea aveam ce sa fac decât sa îndur pofta și durerea, în timp ce zi după zi scădeau în intensitate.

Viata mea s-a schimbat rapid. Am început sa fac mișcare, sa citesc și sa fac meditație zilnic. Am reînceput sa îmi caut și sa îmi sun prietenii. Am început sa zâmbesc din nou. Astăzi, după o exorcizare de chimicale sintetice, sunt onorat sa spun ca am scapat de medicamentele alopate prescrise.

Îți mulțumesc, Kimmi, ca mi-ai oferit cel mai de preț cadou, aceste daruri prețioase ale pământului, naturii. Îți mulțumesc că nu ai renunțat niciodată la călătoria mea, deși ți-am ignorat apelurile și uleiurile. Nu cred ca a existat un sceptic mai mare ca mine în ceea ce privește uleiurile esențiale și îți admir determinarea de care ai dat dovada. Toate aceste sute de pastile de pe masa ar fi fost acum în corpul meu dacă nu erai tu.

Dacă aceste uleiuri pot susține recuperarea în cazul unor încercări ca cele prin care am trecut eu, cu siguranță pot susține ORICE călătorie spre vindecare. Cautam modalități de a-mi transforma suferința mea în serviciu și am găsit primul meu vehicul care sa ma ajute.

DoTerra a colaborat recent cu Institutul de Cancer Huntsman, institut în care am două intervenții chirurgicale și merg pentru monitorizare anuala a creierul meu, pentru a depista orice creștere tumorală. De asemenea, este locul în care mama mea a fost tratată pentru cancer în 2016 cu puțin timp înainte de diagnosticul meu înspăimântător; in acest weekend, am privit conventia globala a doTERRA cu lacrimi in ochii mei cand un director fondator al doTERRA a donat 5.000.000 dolari directorului executiv al Huntsman Cancer Institute, pentru a ajuta la construirea unui nou centru de sanatate pentru femei. Cu mama și călătoria mea în inima mea, am știut atunci ce aveam nevoie să fac: acum sunt wellness advocate doTERRA!

Voi introduce oameni în puterea acestor plante și îi voi sprijini în călătoria lor de vindecare prin ascultare, îndrumare și educare. Voi împărtăși 100% din experiența mea și voi transmite fiecare fărâmă de educație pe care am primit-o până acum; Continui să învăț zilnic.

Dacă sunteți interesat să învățați cu mine despre vindecarea pe bază de plante - dacă sunteți curioși de experiența pe care am câștigat-o prin propria mea călătorie spre sănătate pornind de la trauma grava și a boli fizice / psihice, prin puterea plantelor - sper că știți că mi-ar placea sa îmi scrieți. Hai sa vorbim.

Te provoc sa vezi tu însuti puterea lor!

Există atât de multă speranță."

Will Michael

Sursa: https://www.facebook.com/willy.michael.7/posts/10160905618330397