La revedere iritatie dupa ras! Aplicati ulei esential de arbore de ceai dupa ras pentru a preveni iritarea pielii. De asemenea, puteti amesteca ulei de arbore de ceai cu o sticla de ulei fractionat de cocos pentru a obtine un hidratant facial grozav. De asemenea, amestecarea cu lavanda sau cu tamaie aduce un plus de beneficii.

Adaugati „viata” lotiunii dvs. Calmati pielea prin plasarea unei picaturi de ulei esential de arbore de ceai in hidratantul dvs. folosit in timpul rutinei de dimineata si de seara. De asemenea, puteti aplica pe cosuri ca parte a unui program zilnic de curatare.

Baie curata. Combinati 10 picaturi de arbore de ceai cu 100 g bicarbonat de sodiu si 60 ml otet pentru a curata toaleta.

Reimprospatati rufele dvs. Adaugati cateva picaturi de ulei de arbore de ceai la detergentul pentru rufe pentru a scapa de orice miros de mucegai cauzat de o ventilatie slaba.

Servetele umede homemade. Taiati o rola de prosoape de hartie in jumatate si puneti-o intr-un recipient/caserola impreuna cu 2 cani de apa calda, 2 linguri ulei de cocos si 3 picaturi ulei de arbore de ceai si lavanda. Cand lichidul este absorbit, scoateti ruloul de carton si trageti servetelele din centru.

Cand sapunul nu e eficient. Uleiul de arbore de ceai este excelent pentru indepartarea markerului permanent de pe piele.

Eritem fesier. Se amesteca ulei de arbore de ceai impreuna cu unt de cocos, lavanda si tamaie pentru a face o pasta benefica pentru pielea iritata a bebelusului.

Arsuri solare. Aplicati pe piele dupa o zi lunga de stat la soare.

Somnul ”curat”. Pulverizati ulei esential de arbore de ceai pe saltele cand schimbati cearsafurile.

Util pentru drumetii. Luati uleiul esential de arbore de ceai in rucsacul dvs deoarece este un agent excelent de curatare pentru zgarieturi ocazionale si alte iritatii ale pielii.

Folosit din cele mai vechi timpuri. Din punct de istoric, uleiul de arbore de ceai a fost folosit ca un produs de curatare pentru fata si pentru problemele pielii si ale picioarelor.

Imbunatatiti functia imunitara. Difuzati ulei de arbore de ceai sau aplicati pe talpi. Combinati-l cu amestecul de uleiuri pentru protectie (OnGuard) cu scopul de a sustine sistemul imunitar.

Curatare fara chimicale. Diluati 8-10 picaturi in apa si puneti amestecul intr-o sticla cu  pulverizator pentru a obtine o solutie de curatat universala. Este minunat de folosit pentru locurile umede cat si in baie!

Cel mai bun prieten al sportivilor. Aplicati direct pe talpi si pe unghiile de la picioare dupa fiecare sesiune de antrenament sau exercitii sportive si mai ales daca faceti de asemenea si dusuri, inot sau exercitii in zone publice.

Sanatosi si fericiti. Masati pe talpi si in zona toracica pentru a sustine sanatatea generala, in special in timpul iernii. Pentru iritatii ocazionale ale pielii aplicati direct sau diluati cu o picatura de ulei fractionat de cocos.