Imbunatatiti exercitiile. Masati muschii inainte si dupa exercitii pentru a reduce disconfortul.

Dureri cauzate de pozitia de la birou. Dupa multe ore de munca la birou, incercati sa aplicati amestecul de ulei esential pe umeri si gat pentru a usura tensiunea musculara.

Degetele rapide. Deep Blue este excelent pentru cei care petrec mult timp tastand la calculator. Doar masati mainile, degetele si incheieturile atunci cand este necesar.

Inalt ca bradul. Masati Deep Blue diluat cu ulei purtator pe picioarele copiilor aflati in crestere inainte de culcare pentru a ii ajuta in cazul durerilor ocazionale asociate cu cresterea brusca.

Au spatele! Daca ati ridicat greutati mari si aveti dureri, Deep Blue va sare in ajutor sustinand muschii din zona lombara.

La bine si la rau. Jumatatea dvs va va multumi dupa ce o veti trata cu un masaj folosind Deep Blue. Utilizati impreuna cu mai multe picaturi de ulei de purtator pentru un masaj terapeutic profund.

Viata lunga si frumoasa. Deep Blue contine ulei esential de musetel albastru (Blue Tansy) si ulei esential de siminoc sau nemuritoarea (Helichrysum) care, atunci cand este folosit in mod regulat, poate contribui la promovarea sanatatii musculare, articulare si osoase pe termen lung.

Accidente la joaca. Cand copiii vin acasa cu cateva lovituri , aplicati Deep Blue in zonele afectate pentru a ajuta la sprijinirea fluxului sanguin localizat.

Tineti celulele sub control. Utilizati Deep Blue pentru a promova si mentine raspunsul inflamator normal al celulelor.

Cotul jucatorului de tenis. Pastrati Deep Blue la indemana pentru urmatorul meci de tenis, astfel incat sa puteti fi la inaltime si sa pastrati coatele sanatoase!

Miracolul muscular. Ocazional, muschii au crampe in cazul efortului excesiv sau lipsesc aveti deficit de vitamine. Pentru aceste crampe musculare, incercati sa masati Deep Blue in zona dureroasa.

Cea mai buna pauza dupa o lunga distanta de pedalat pe bicicleta. Puneti cateva picaturi de ulei esential sticluta goala de 2 ml, astfel incat va va fi usor sa aveti la dvs in geanta pentru urmatoarea calatorie cu bicicleta!

Rece-cald. Deep Blue ofera o senzatie de racire a articulatiilor, dar in acelasi timp incalzeste muschii si calmeaza durerile articulare sau osoase ocazionale.

Fii o un motor bine ”uns”. Ingrijiti-va genunchii cu Deep Blue. Aplicarea dupa o cursa lunga de alergare pentru a ajuta la calmarea articulatiei si la sustinerea muschilor sanatosi si puternici.

Cand iti dai seama ca nu mai ai 18 ani. Ati petrecut prea mult timp jucand baschetul ca zilele bune, si se intampla! Aplicati Deep Blue urmat de o compresa calda pentru a sustine fluxul sanguin sanatos si pentru a incuraja un raspuns antiinflamator.