Sprijin pentru sistemul imunitar. Luati 1-2 picaturi intr-o capsula vegetala impreuna cu ulei de masline, pentru suport periodic imunitar.

Pastrati-va calmul. Sunteti ingrijorati de lipsa igienei intr-un loc public? Picioarele dvs absorb mai mult decat credeti. Aplicati cate o picatura de oregano si cimbru, diluate cu 6-7 picaturi de ulei fractionat de cocos.

Savurati aroma. Puneti o picatura de ulei esential de oregano in sosul dvs. de spaghete, sosul pentru pizza, pe o friptura, sau orice alt preparat pentru un gust delicios. Deoarece oregano este foarte puternic puneti prima picatura pe o lingura si apoi utilizati o scobitoare pentru a adauga incet ulei.

Cea mai buna aparare este atacul. Pentru a va mentine casa curata, amestecati 3 picaturi de oregano cu apa intr-o sticla cu atomizor si o pulverizati in colturile dusului, chiuvetei si a altor zone umede si intunecate.

Mica Italie la dvs acasa. Puneti o picatura de oregano si o picatura de busuioc in sosuldvs sau amestecati-le cu ulei de masline si otet balsamic pentru mai multa savuratoare!

Sa vina vara! Aplicati o picatura de ulei de oregano la 6 picaturi de ulei fractionat de cocos pentru a inmuia cuticulele si bataturile. Oregano elimina impuritatile!

Reduce problemele digestive. Oregano ajuta la eliminarea factorilor de risc ce pot ataca sistemul dvs digestiv.

Este vorba despre eficienta naturala. Uleiurile esentiale actioneaza rapid in sistemul dumneavoastra. Acum cand schimbarile de anotimp sunt bruste faceti-va propriul amestec pentru bunastare combinand 3 picaturi de oregano, 5 picaturi din amestecul pentru protetie (Protective Blend), 5 picaturi de arbore de ceai (Melaleuca) si 5 picaturi de lamaie intr-o capsula vegetala. Prin combinarea  proprietatilor acestor uleiuri, va veti simti mai bine in mod natural!

Incalziti-va rapid. Se dilueaza doar 1 picatura in mai multe picaturi de ulei fractionat de cocos si se maseaza rapid pe maini si picioare pentru a ajuta la incalzirea corpului.

Alungati ceea ce va blocheaza capacitatea de a respira normal. Cand vine vorba de respiratia fara efort luati ulei esential de oregano intr-o capsula vegetala pentru a inlatura impuritatile din sistemul respirator.

Eliminarea mai usoara a lichidelor. Cand capacitatea corpului dumneavoastra de a elimina lichidele scade sucul de merisoare este grozav, dar uleiul de oregano poate ameliora acest lucru si va ajuta sa va simtiti mai bine.

Localizati cauza modificarilor cutanate. Pielea poate avea imperfectiuni, umflaturi sau iritatii. Aceleasi proprietati care fac uleiul de oregano grozav pentru uz intern sunt, de asemenea, eficiente si pentru uzul extern. Folositi-l cu moderatie si cu precautie! Oregano este puternic. Se poate aplica pe piele diluat. 1 picatura la 4 picaturi de ulei fractionat de cocos.

Impuls intr-o ceasca de ceai. Intr-o zi rece de iarna, oregano adaugat in ceai fierbinte, poate face minuni pentru trup si suflet!

Toxiinfectii alimentare. Oregano are proprietati care pot contracara efectele unor practici necorespunzatoare de manipulare, preparare sau depozitare a alimentelor. Oregano este cunoscuta ca fiind eficient in a contribui la sanatatea alimentelor utilizat in paralel cu o igiena corecta a mainilor.

Mai putin inseamna mai mult. In majoritatea situatiilor mai mult ulei de oregano nu inseamna solutia. Oregano este unul dintre cele mai puternice uleiuri esentiale – o picatura este, de obicei, suficienta pentru ce aveti nevoie. In caz de folosire necorespunzatoare, asigurati-va ca aveti ulei de fractionat de cocos pentru a dilua potenta acestuia daca este necesar.