Menu
Your Cart

Afectiuni si remedii naturale RSS Feed

Afectiunile sunt momentele dificile ale corpului nostru care ne pun pe toti in situatii nesigure si tematoare. Din pacate, ele fac parte din viata noastra si sunt pentru noi o ocazie de a constientiza faptul ca stilul nostru de viata necesita o schimbare.

Aromaterapia poate contribui la aceste schimbari pentru a ne sustine corpul in stabilirea unui echilibru sanatos, dar asta nu inseamna ca trebuie sa excludem vizita la medic.

De aceea pentru ameliorarea afectiunilor, avem nevoie de un diagnostic si de imbinarea tuturor metodelor si terapiilor alternative.

Gasim mai jos toti factorii de care trebuie sa tinem seama atunci cand urmam un protocol sau in viata noastre de zi cu zi, ei fiind cei care contribuie la restabilirea unui corp sanatos.

15 Sep Top 15 uleiuri esențiale pentru depresie (și 3 amestecuri înălțătoare)
1 11766
 Uleiurile esențiale și depresiaȘtiați că la un moment dat în viața , aproximativ 1 din 4 americani vor experimenta depresia? Se estimează că, în fiecare an, peste 20 de milioane de oameni suferă de depresie numai în Statele Unite , iar la nivel mondial, cifrele proiectate sunt la 350 de milioane de..
15 Sep Afectiuni emotionale, anxietate, depresie, stres tratate cu uleiuri esentiale doTerra
0 2078
In afectiunile emotionale cele mai utilizate metode ale uleiurilor esentiale sunt inhalarea si masatul in zonele pulsatile. De asemenea intotdeauna ajuta un suport digestiv precum un probiotic pentru eliminarea oricarei eventuale bacterii cauzatoare starilor.Este important de retinut faptul ca arome..
09 Aug Afectiuni digestive
0 3832
Sistemul gastrointestinal este vital organismului nostru si este responsabil de multe afectiuni care ies la suprafata epidermei. Este important să păstrăm sănătatea la nivelul acestuia, precum şi la nivelul întregului corp.Uleiurile esentiale doTerra benefice in sistemului digestiv Recomandari: Pipe..
09 Aug Afectiuni dermatologice
0 5546
Alergia tratata cu uleiurile esentiale doTerraAlergia reprezinta o reactie de hipersensibilitate dobandita a organismului unei persoane la contactul fie cu anumite substante alergene, care in mod normal sunt inofensive (par, praf, polen, ciocolata, peste, lapte), fie cu un produs medicamentos sau cu..
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)