Menu
Your Cart

Blog Doterra RSS Feed

03 Dec Reducerea anxietatii si depresiei cu uleiurile esentiale Doterra
0 5838
Multe uleiuri esențiale bogate în linalol și beta-pinen sunt bine cunoscute pentru capacitatea lor de a reduce sentimentele de tristete și anxietatea. Lavanda și Clary Sage au cantități mari de linalol, în timp ce Lemon, Lime, și Bradul alb (White Fir )au cantități mari de beta-pinen. Oamenii de șt..
01 Dec Uleiuri Esentiale Doterra Pentru Sanatatea Cardiovasculara
admin 1 2134
Mai in anii trecuți, aromoterapia tradițională ne-a învățat că uleiurile nu trebuie luate intern. În consecință, marea majoritate a cunoștințelor privind uleiurile esențiale se referă la efectele uleiurilor esențiale prin utilizarea topică și aromatică. În ultimii ani, utilizarea internă a uleiurilo..
18 Nov Efectele uleiurilor esentiale aplicate pe coloana(spate)
0 6689
De ce să aplicăm uleiurile pe spate?❗Știați că fiecare nerv din corpul nostru este conectat cu șira spinării într-un anumit punct? Spatele are contact direct cu tot sistemul nervos din corp?Când aplicați uleiurile cu grad terapeutic pe spate nu doar primiți beneficiile lor, dar și stimulați sute de ..
14 Nov Tămâia – darul sfânt care susține sănătatea
0 13503
Tămâia, asociată cu cele sfinte este o plantă originară din Africa Tropicală şi Arabia, folosită din cele mai vechi timpuri şi în scop terapeutic.În scop medicinal se utilizează răşina gumantă aromatică extrasă din tulpina arbustului (gumirezina). Considerată un dar regesc, tămâia are o mare putere ..
21 Oct Kitul doterra home essentials beneficii
0 1442
Primele zece uleiuri cu care intrăm în contact, în momentul în care alegem varianta unui kit sunt prima carte de vizită, primul contact cu un stil de viață natural.DE CE? Pentru că ne dorim să obținem și să susținem sănătatea mult dorită pe cale naturală, fără chimicale!Zece sticluțe și un difuzor, ..
21 Oct Despre Lumea Uleiurilor Esentiale
0 1095
Uleiurile esențiale ajută nu doar în probleme de sănătate, ci și în managementul stresului, scăderea expunerii la toxine, frumusețe, curățenie, gătit.Contrar percepției generale, uleiurile esențiale nu sunt o descoperire nouă. Fiind extracte pure din plante, ele au existat dintotdeauna.În Antichitat..
21 Oct Tehnica Aromatouch de la A la Z
0 1769
În zilele noastre, din fericire, avem atâtea soluții naturale, încât ne putem înscrie în categoria oamenilor norocoși. Norocoși și atât?Nu. Norocoși că informația este din abundență, norocoși că avem mintea deschisă spre soluții naturale, norocoși că am înțeles că sănătatea, ca alegere și responsabi..
19 Oct Protocol infecțiile tractului urinar adult
0 6486
Protocol infecțiile tractului urinar adult: Utilizati Sofgels Onguard(2buc/zi)șiSofgels Zendocrine(2buc/zi )dimineața și prânz în timpul mesei. Aplicati un mix format din 10 picături din fiecare ulei:Slim and Sassy, Ienupăr,Lemongras, Cimbru, Eucalipt în 20ml ulei vegetal pe abdomenul inferior de 3/..
10 Oct Lemnul de santal (Sandalwood) poate sprijini reînnoirea sănătoasă a celulelor si poate fi un aliat impotriva cancerului
0 1055
Corpul uman este compus din peste 37 de trilioane de celule. Fiecare dintre aceste celule are o anumită durată de viață și va muri în cele din urmă și va fi înlocuită cu o nouă celulă. Acesta este un proces normal, natural, care facilitează reînnoirea corpului. Viteza cu care celulele se divid și mo..
10 Oct Uleiuri esentiale doterra folosite in viroze, raceala, gripe
1 23425
Suntem in plin sezon de viroze, iar virusii isi vor face de cap ca de obicei!!Peste 200 de virusuri cunoscute pot determina aparitia racelii, de aici si multidudinea posibilitatilor de infectare virala, mereu poate fi vorba de alta viroza contactata mai ales in randul copiilor.Simptomele cauzate de ..
09 Oct Utilizările și beneficiile  uleiului esențial de turmeric(doTerra)
0 4132
Probabil că ați mai auzit de curcuma - este condimentul care face mancarea  galbena. Poate chiar ati văzut că este disponibil ca un supliment alimentar in farmacie. Acesta pulbere de turmeric din capsule și  din condimente provine de la o rădăcină uscată și măcinată. Cu toate acestea, o opțiune desp..
07 Oct Utilizarile si beneficiile uleiului esential de cedru / Cedarwood de la Doterra
0 3552
Parfumul cald și lemnos al  uleiului de cedru sau uleiul de cedru oferă utilizatorilor numeroase avantaje. Nu numai că uleiul de cedru produce o aromă de împământare care promovează sentimente de vitalitate și bunăstare, dar are și multe aplicații pentru viața de zi cu zi. Indiferent dacă utilizați ..
Afişare 1 - 12 din 50 (5 pagini)